Min ensak – ju!

Annons:

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-6 av 6

Judehataren Bard kritiserar SD. Explosion av ironi.

ox, 05:58, 5 oktober 2010. Anmäl

Vågar inte stå för vad de tycker eller har ingen aning av vad de egentligen röstar på är väl tänkbara förklaringar. Varför det är sådan tabu kan man fråga sig, det är för många lättare att svara på frågor om sex än det är om politik eller lön. Det är min ensak om vad jag tittar på på nätet, lånar för böcker på biblioteket eller gör i sängen med min kvinna, men politisk åsikt och inkomst är inte hemligt. Politisk åsikt ska inte registreras, men av annan anledning. Löneregister är ok.

Fenix, 17:00, 10 september 2010. Anmäl

En av få saker som folk oftast vill och kan hålla för sig själva i dagens Facebook/Övervakerisamhälle.

 , 21:22, 6 september 2010. Anmäl

Ja, när medierna räknar den som "vinnare" som får "mest i plånboken", oavsett hur mycket av samhället som förloras, förvandlas politiken till en egoistisk kamp för privatekonomin.

vitkor (Webbsida), 09:51, 1 september 2010. Anmäl

Ja de vet nog inte vad de röstar på, borde nästan krävas högskoleutbildningar för att få rösta...

Christian, 23:22, 30 augusti 2010. Anmäl

Tjaa, skäms eller så förstår dem inte vad val propagandan egentligen betyder, vad det egentligen är som politikerna säger att dem vill göra. Vuxna är oftast insnöade til den milda grad att dem inte förstår att änka längre än tidningen eler TVn i dagens samhäle. Svälj allt med hull och hår och klia sig i huvet sedan och undra va tusan det är man har valt att rösta på. Bra skilddring av dagens samhälle och de vuxna måste jag säga.

Facebookanvändare, 22:44, 30 augusti 2010. Anmäl