Magnolian blommar i Gamla stan

Annons:

När magnoliafesten hölls i Vitabergsparken för en dryg vecka sedan hade magnolian ännu inte slagit ut.  Men nu står den i full blom. I Gamla stan. I kvarteret Cepheus (som samfundet Sankt Erik renoverade på 1930-talet) hölls traditionsenlig magnoliafest för invånare och inbjudna på onsdagskvällen med våfflor och grädde. Tyvärr är inte den underbara gården tillgänglig för allmänheten. Men om man går in på Grillska på Stortorget och upp på uteserveringen kan man i alla se ut över både gården och den blommande magnolian.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-1 av 1

[...] biler. Det betyr at elbilen koster rundt 1.100 kroner i måneden å bruke. Et månedskort s Magnolian blommar i Gamla stan – Dagens Nyheter – dn.se 05/02/2012 Magnolian blommar i Gamla stanDagens NyheterLäs artikel 15 7 tweets 8 [...]

Nyheter elbil – #1 « Miljöbil (Webbsida), 23:08, 3 maj 2012. Anmäl