Bilder från Mosebacke

Öppet hus hos konstnärerna på Mosebacke. Här i Gunnel Heinemans ateljé …

Annons:

… och här hos Hasse Lindroth.

Besökarna var många hos konstnärerna i Mosebacke Ateljéhus på Fiskargatan 1-3 på lördagen. Även under söndagen är det öppet hus kl 12-16. Ute på Mosebacke torg var det packat med småflickor. Polisen hade spärrat av gatorna runt omkring. Flickorna köade dock inte för att besöka konstnärerna i deras ateljéer. Flickorna hoppades istället få en skymt av sina idoler i pojkbandet One Direction som spelade in en skiva mittemot Mosebacke ateljéhus där konstnärerna hade öppet hus för allmänheten.

Flickorna som flockade sig utanför på Mosebacke torg …

… var mer intresserade av killarna i pojkbandet One Direction än av konstnärerna i ateljéhuset.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0