Finn 1 fel!

11

Metros löpsedel måndagen den 15 maj 2017.

Förr i tiden fanns det en viktig grupp medarbetare på tidningsredaktionerna. De kallades korrekturläsare. I dag en bortrationaliserad profession vilket alltför ofta märks. Som här.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-2 av 2

Hjärnan har en förunderlig förmåga att tyda felskriven text utan att man märker det själv. Jag var också tvungen att titta någon extra gång, men till sist såg jag bristen på "T". När jag nu tittar igen så riktigt skriker frånvaron av T-et!.

Jan Tillenius, 10:29, 16 maj 2017. Anmäl

Jag ser mig själv som en hyfsat språkbegåvad individ, men den här nöten kan jag inte knäcka..! Först tyckte jag att Ö:et i "för" på allra översta raden såg ut som ett tyskt Ü, men insåg när jag såg alla andra Ö:n att det vara var typsnittet som lurades. Stort E i "20:E" känns ju lite konstigt, men hela rubriken är ju i versaler, så... Nä, jag kan inte se det. :)

Erik Hamrefors, 16:53, 15 maj 2017. Anmäl