Danmark och Sverige kan mötas

Sverige spelar i grupp C detta EM. I samma grupp spelar Spanien, Slovenien och Tyskland och de tre bästa lagen går vidare till mellanrundan. Till den mellanrrundsgruppen går också de tre första lagen i grupp D som spelar sina matcher i Gdansk.

I den ingår Danmark, Ungern, Ryssland och Montenegro. De första matcherna i gruppen spelades på lördagskvällen och Danmark slog Ryssland klart med 31-25 och Ungern vann över Montenegro med 32-27.

Går Sverige vidare till mellanrundan är det viktigt att man kommer före Ryssland, Ungern eller Montenegro, länder som liksom Sverige ännu inte är klara för OS-kvalet och som Sverige konkurrerar med i jakten på någon av de två platserna.

Ingen kan säga annat än att handboll handlar om så mycket mer än att vinna eller förlora. Det handlar väldigt mycket om matematik och om att vinna eller förlora rätt matcher.

 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!