Norge chockade favoriten Kroatien

Efter den snöpliga uddamålsförlusten mot Island i den första omgången, studsade Norge tillbaka direkt när man besegrade en av förhandsfavoriterna, Kroatien. Med tio minuter kvar av matchen såg Kroatien ut ha segern i sin hand sedan man vänt ett underläge efter två tekniska fel av norska spelare.

Men även kroaterna gjorde tekniska fel och till sist vann norrmännen med 34-31. När samtidigt Isand fick stryk mot Belarus i EM:s hittills målrikaste match, 39-38, så har alla lag gruppen varsin seger och sista omgången blir direkt avgörande för vilka tre lag som går vidare från andra rundans gruppspel.

De regerande europamästarna Frankrike vann sin andra raka match när man besegrade Serbien med klara 36-26.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!