Lukas Nilsson klar för toppklubben Kiel

19-årige Lukas Nilsson är klar för den tyska storklubben Kiel där han blir klubbkamrat med Niklas Ekberg, också han bördig från Ystad.

Övergången är ingen överraskning, och inte heller att Lukas Nilsson väljer Kiel bland alla anbud från andra storklubar som han haft.

Kiel är en gammal svenskklubb där Magnus Wieslander, Marcus Ahlm, Staffan Olsson, Stefan Lövgren och Kim Andersson varit stora stjärnor genom åren.

19-åringen hade först tänkt spela ut kontraktet med Ystad, som går ut sommaren 2017. Men Lukas Nilsson har alltid haft som mål att ta plats i någon av de europeiska toppklubbarna och i dag blev det alltså klart.

Att det blir klart med en tysk klubb, dagen efter uddamålsförlusten mot Tyskland är något av en ödets ironi. Att det också var 19-åringen som missade matchens sista skott förstärker bara ironin.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!