Tollbring fick börja med att hälsa på alla

Han landade i Wroclaw klockan nio på tisdagskvällen och fick börja med att gå runt och hälsa på alla spelare. På onsdagsmorgonen gjorde han sin första träning med A-landslaget.

Redan i kväll får 20-årige kantspelaren Jerry Tollbring göra EM-debut i ödesmatchen mot Spanien sedan rutinerade Jonas Källman tvingats konstatera att hans rygg inte håller för spel.

Beskedet om att åka till Polen fick han när han tränade med sitt lag Kristianstad.

– Jag såg att Ola (Lindgren, förbundskapten) hade ringt mig och så ringde jag upp honom och så sa han att de ville ha ner mig.

redan nu står det klart att han får börja på bänken och rutinerade Fredrik Petersen tar över Källmans plats på kanten.

– Jag tycker det ska bli roligt om man fick spela lite och ta vara på tiden man får, säger Jerry Tollbring. Det är mot Spanien också och helst vill man ta med sig fyra poäng.

Är det svårt att komma in och spela när man inte varit med och tränat och inte känner spelarna så bra?

– Man har väl inte samarbetet och får gå lite på känsla och göra det man ska. På kant är det inte så mycket spel som på nio meter så jag tycker det är enklare att gå in i laget.

 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!