Nytt målrekord av Frankrike

Kite kuriosa från de första matcherna i mellanrundans grupp 1. Världsmästarna Frankrike krossade Belarus i sin match och vann till slut med 34-24.

Men ännu intressantare var att man ledde i halvtid med 20-5, nytt målrekord för EM när det gäller halvtidsresultat. Det tidigare hade Spanien från 1998  då man i matchen mot Ungern ledde i halvtid med 17-3.

Noteras kan att Frankrikes storstjärna Nikola Karabatic gjorde matchens tre första mål, nio totalt i första halvleken. Den andra spelade inte fransmannen.

Inte heller Kroatiens storstjärna Domagoj Duvnjak spelade andra halvlek i segermatchen mot Makedonien. Kroaterna vann enkelt med 34-23 och visade att man vill vara med och spela om EM-medaljerna.

Mer kuriosa från de båda matcherna: Ettan och tvåan i EM:s skytteliga Siarhei Rutenka, Belarus, och Kiril Lazarov, Makedonien, gick mållösa från planen.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!