Sverige får böta igen…

Sverige har brutit mot Europeiska handbollsförbundets klädregler – igen.

Denna gång är det de så kallade ankelskydden som haft olika färg. Niclas Ekberg hade svarta, medan Andreas Cederholm hade grå och det gillade inte EHF. Därför tvingas Sverige nu betala 600 euro i böter.

Problemet för handbolslandslaget är att leverantörerna inte levererat mer än ett fåtal skydd och att de har olika färger.

Sveriges kontakter med EHF om klädkoden har inte varit den bästa under detta EM. Det var Tobias Karlssons regnbågsfärgade kaptensbindel som fick EHF att för första gången bestämma atr bindeln måste vara enfärgad eller ha landets färger.

Nu har Sverige en helblå kaptensbindel och vilken färg spelarnas ankelskydd kommer att ha under kvällens ödesmatch mot Ryssland återstår att se. Matchstart 20.30.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!