Jag börjar på måndag.

Så heter min bok som jag skriver på! Den har utgivning på Natur & Kultur lagom till nästa års bokmässa.

Boken kommer förstås att handla om min resa mot bättre koll på mat och motion och ett hälsosamt liv. Så i det här datorn fylls nu tomma ark med mina ord. Det är kul, utmanande och spännande. Och om någon undrar när jag hinner med så är kvällarna heliga för att skriva. Och helgerna. Jag har även mycket samlat sedan tidigare. Men det här kommer att bli så roligt. Jag ska ge ut min fjärde bok nästa år. Känner redan att 2013 är ett riktigt bra år.

Annons:

Idag är det måndag och jag börjar med att smörja in ryggskottet med voltaren gel och sedan iväg till jobbet.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-2 av 2

Jippie, betyder att titeln är bra! Du ska få ett signerat ex!

Charlotta Malhotra Lithman, 07:09, 18 december 2012. Anmäl

Hi hi, det skulle ju min bok heta. Den som jag nog aldrig skriver när allt kommer omkring. Tur att någon gör det.

anneliten (Webbsida), 17:34, 17 december 2012. Anmäl