Nya Snövit-filmen het på nätet

Den första trailern för Universals kommande storfilm Snow White and the Huntsman släpptes för bara tre dagar sedan men har redan fått 6,5 miljoner visningar på Youtube. Och på världens största filmforum, IMDb.com, går diskussionerna heta efter trailersläppet. Filmen, som går upp på svenska biografer i juni 2012, följer originalstoryn någorlunda (i alla fall närmare än 2011 års remake av Rödluvan) men en av twisterna är att Snövit är en vältränad krigare. En mindre twist är också att dvärgarna fått namn efter romerska kejsare i stället för personliga egenskaper.

Frågar du mig ser det riktigt bra ut men jag vill sätta ett litet frågetecken på castingen – i vilket universum skulle Kristen Stewart (Snövit) kunna hota Charlize Theron (Drottningen) i skönhet? Enligt rykten var vårt nya svenska stjärnskott Alicia Vikander påtänkt för rollen som Snövit, vilket hade varit ett vettigare val. Men då hade man ju tappat alla Twilight-fansen som nu kommer att vallfärda till biograferna för att se Bella Swan som Snövit…

Observera att du för att till fullo njuta av den snygga trailern bör välja helskärm (längst ner i högra hörnet) och sedan ändra till 720p HD.


Som sagt – i vilket universum? (Och då valde jag ändå att ta skärmdump från den scen där Drottningen ser sämst ut och Snövit ser bäst ut).
Bild: Youtube.com

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (12)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-10 av 12

ERIC: Du måste skilja på producent och regissör. Snövit-producenten som även gjorde Alice heter Joe Roth, medan Snövit-regissören är den mer anonyme Rupert Sanders. Tim Burton är inte inblandad alls (tyvärr).

Leonel Marjavaara, 08:36, 15 november 2011. Anmäl

Viktigaste informationen verkar ju saknas... Samma producent som "Alice i underlandet" vilket måste betyda trollkarlen Tim Burton, vilket lovar mer än allt annat...

ERIC, 08:05, 15 november 2011. Anmäl

vitkor (sic): teknikavd jobbar på det. tycker också det är irriterande! MarySaintMary: Jag vet att jag gjorde en orättvis bildjämförelse, kommenterade det ju t o m i bildtexten (fast ironiskt). Klart båda är snygga men CT lirar i en annan division om du frågar mig! Och det är inget "fånigt" med att diskutera skönhet! Speciellt inte när det handlar om en film där det är så centralt.

Leonel Marjavaara, 21:00, 14 november 2011. Anmäl

Känner mig fånig som ger mig in i ett forum och diskuterar kvinnliga skådespelares skönhet nu, men: du har ju tagit en bild på Snövit där hon gör värsta minen! Drottningen står ju bara och poserar i varenda scen, klart det är lättare att se snygg ut då än om man 1) rider 2) springer 3) är "död". Tycker absolut inte det är nåt fel på utseendet på nån av dem.

MarySaintMary (Webbsida), 19:04, 14 november 2011. Anmäl

ganska jobbigt att kolla på filmklipp på den här bloggen när hela sidan laddar om automatiskt var 10:e (?) minut och klippen avbryts.

vitkor, 17:58, 14 november 2011. Anmäl

Själv tycker jag att Stewart är en av de snyggaste tjejerna jag sett :)

Malin, 17:42, 14 november 2011. Anmäl

Mr Profit: Haha, försöker <strong>du</strong> flamebaita <strong>mig</strong> nu eller? A) Det är ju knappast en provocerande ståndpunkt att föredra Theron före Stewart. B) Hur skulle det dra mer folk till den här sajten? Du menar att jag försöker locka den stora skaran som varje dag googlar "Theron snyggare än Stewart?"

Leonel Marjavaara, 14:58, 14 november 2011. Anmäl

Äsch, petitesser. Stewart vs Theron, vilka smådetaljer. När ska vi få se en film med en riktig Snövit? En som motsvarar beskrivningen i sagan? Hud vit som snö, hår svart som ebenholtz, läppar röda som blod. Och trots de hårda färgerna ska hon alltså vara vackrast av alla kvinnor. Se där en riktig utmaning!

Kafpaŭzo (Webbsida), 14:46, 14 november 2011. Anmäl

Kristen är ju snyggare, men jag antar att flamebait ger bättre statistik.

Mr Profit, 14:26, 14 november 2011. Anmäl

Lotta: Så är det kanske, men det hade ju inte skadat att ta en ung OCH skitsnygg tjej. Jag tror att det var så bröderna Grimm (eller den som berättade sagan för dem) tänkte från början i alla fall. Stewart skrämmer mig inte, men som så många andra tycker jag att hon verkar sitta på ett ganska begränsat känslospel. Men det grundar jag mest på hennes insatser i Twilight-filmerna, och Bella är ju en rätt platt karaktär redan i böckerna så...

Leonel Marjavaara, 14:17, 14 november 2011. Anmäl