Youtube-kungarna av socialt pinsamma situationer [Video]

Videos med så kallade socially awkward situationer har blivit populära på Youtube. Den hetaste humorgruppen inom området heter LAHFW (Losing All Hope Was Freedom) och varje måndag lägger de upp en ny lika pinsam som rolig video.

Gruppen är baserad i Utah, USA och utsätter intet ont anande studenter på delstatens universitet för klassiskt jobbiga situationer som till exempel dörrupphållning för folk som är alldeles för långt borta (upplagd i dag).

Annons:

De mest populära lades upp på gruppens Youtube-kanal i slutet av mars och i början av april och har fått flera hundratusen visningar. De handlar om high-fives till fel person samt misslyckade uppraggningar av tjejer. Se haverierna nedan.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-2 av 2

Har inget emot typen av humor men det här var ju inte hysteriskt direkt. Visst är det smått awkward men utan någon större kontext/karaktärskännedom blir det lite platt.

JC, 00:07, 1 maj 2012. Anmäl

Avskyr denna typ av skithumor.

Arvid, 19:42, 30 april 2012. Anmäl