NBA-proffs klär ut sig till gamling och chockar amatörer [Video]

Kyrie Irving är världens bästa 20-årige basketspelare, utsedd till årets rookie i den amerikanska proffsligan NBA. Nu har Pepsi i en falsk dokumentär även gjort honom till världens bästa pensionär.

Läskföretaget teamade upp med Cleveland Cavaliers hyllade point guard och lurade ett amatörgäng som spelade basket i en park i New Jersey. Kamerorna på plats förklarades med att man skulle göra en dokumentär om ”Kevin”, vars ”Uncle Drew” fick hoppa in i matchen för att ersätta en skadad spelare.

Irving/Uncle Drew bjuder på en tveksam start med ett antal missade skott och de andra spelarna undrar vad han gör på plan. Men sen blir ”gamlingen” varm i kläderna. En lay-up sitter, följt av en trea. Sen spelar Irving ut hela NBA-registret och då går det fort.

Annons:

Förutom snygga moves med bollen visar 20-åringen faktiskt på bra skådespelartalang. Och Pepsis marknadsavdelning tackar och tar emot: videon har blivit en viral succé med över fyra miljoner visningar på mindre än en vecka.

Dela med dina vänner

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-7 av 7

Denna video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A0kCneipH0w ...är värd att uppmärksammas i bloggen. Svenska armén när den är som bäst :) Och snyggt filmat!

Em, 23:16, 24 maj 2012. Anmäl

Skön reklamkampanj. Men snälla folk, varför undrar ni ifall den är "fejk".. tänk nu. tror ni på allvar att Pepsi lyckades lura spelarna att uncle drew var en gammal man? Jaa. bry er inte om de 10 kamerorna, ljusaggregaten, 50 personer från en professionell reklamfirma, och att ni måste skriva på kontrakt för att vi ska kunna använda er i en reklamfilm. hahaa. Sluta nu.

Pelle, 20:32, 24 maj 2012. Anmäl

Tänk om alla reklamfilmer skulle få så här mycket medial uppmärksamhet... Grattis Pepsi!

Mats, 17:14, 24 maj 2012. Anmäl

Riktigt skön men möjligtvis är den fejkad..detta är dock på samma tema fast på riktigt med världens kanske hetaste lirare Kevin Durant: http://www.youtube.com/watch?v=DBsLxqH-0bQ

Marty (Webbsida), 17:08, 24 maj 2012. Anmäl

Toppen !

Peter, 15:13, 24 maj 2012. Anmäl

@ogge Läs artikeln! "en falsk dokumentär "

Oskar, 13:19, 24 maj 2012. Anmäl

Ok Seriöst detta var coolt men det är 100% skriptat. Det är inte på riktigt. Folk "råkar" inte filma från 13 olika vinklar med pepsiflaskor i bakgrunden.

ogge, 12:44, 24 maj 2012. Anmäl