Som i ett rosa skimmer

Man blir ju lite sugen på rosévin när sommaren närmar sig, och kanske har det alltid varit så att ljusa färger och blommor blir mer poppis så här års, men har det inte fullkomligt exploderat i år?

Det rosablommiga vet inga gränser (kolla bara i vårens kokböcker och magasin som ”Leilas Country Living”), och vi dränks i rosévin. Dessutom lanseras i dagarna ett hallonöl och kallas då för ”roséöl”. I rosa burk så klart. Gissa vilka som ska dricka det. Och så öppnar en ”rosébar” på Strandvägen i Stockholm, där det uteslutande ska serveras rosévin.

Annons:

I deras pressmeddelande hittar jag en formulering som liksom känns som om den är synonym med hela försommaren 2009: ”Lifestyle rosé”. Du kan dricka rött, vitt, öl, bubbel eller svartvinbärssaft. Men om du dricker rosé, då är det liksom ett större statement. Det är en livsstil.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-1 av 1

hah! roséöl! drack det i holland förra våren, det smakade lite som my little pony flytande form. Drycken hade även en smått absurd färg, helt enkelt rosafärad öl. Grummelrosa snarare än gammalrosa. Men hallonöl kanske är något helt annat?

Sally (Webbsida), 09:38, 29 maj 2009. Anmäl