Presidentfruns kokbok

Den Amerikanska presidentfrun Michelle Obama kommer med en kokbok till våren. Den kommer att heta American Grown: How the White House Kitchen Garden Inspires Families, Schools, and Communities, och ges ut av Crown Publishers, både i bokform och digitalt den 10 april 2012.

Boken handlar om hur hon och hennes döttrar anlägger en ny köksträdgård i Vita huset, och hur det ändrar familjens matvanor. Förutom många recept tipsas också om hur själv iordningställer urbana trädgårdar. Bokens intäkter går till välgörenhet.

Annons:

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-1 av 1

Vilket bra initiativ! Den här boken vill jag verkligen sätta klorna i!

Ann-Louise (Webbsida), 13:38, 24 november 2011. Anmäl