Presskonferens!

GUD. Ni skulle sett de svettiga handflatorna i Camp Sweden medan vi väntade på resultatet. Pratade i tfn med Björkman några minuter efteråt, och det var bisarra glädjetjut i bakgrunden från green room.

Nu är det presskonferens, och Saade sitter insvept i svensk flagga boxarstylee. Han ser sjukligt nöjd ut. Skitgullig och lättad. Det är inte Erics tur att få frågor än, just nu sitter Jedward och fullkomligt äger rummet. Jedward alltså, fantastiska! Jedward for the victory, känner jag mer och mer!

Annons:

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-1 av 1

De här självsäkra grabbarna har chanser att slå stort, det säger t o m de riktiga stjärnorna på Astroguiden.com - kolla gärna!

Lotta (Webbsida), 09:51, 13 maj 2011. Anmäl