Danny

Nu kommer Danny! Han har någon sorts vit ”Tron”-overall på sig?

Annons:

Ok OJ! Detta nummer. Ska försöka förklara. Han och dansarna har alltså overaller på sig. Danny har vit, dansarna svarta. På dem går självlysande slingor som byter färg synkroniserat till musiken. Det är mycket mycket effektfullt. Oerhört coolt. Futuristiskt. Sci-fi.

Tänk såhär:

Fast Dannys egen är vit då!

Dock nackdelar: overallerna är liksom lite stora? Lösa? Man ser ej Dannys överkropp dans särskilt bra. De ser lite stela ut, overallerna. Plus jag fattar inte riktigt, elektroniken verkar designern ha placerat på höfterna, inte så smickrande?

Men alltså jävlar vilket fabulöst nummer ändå. När scenen släcks ned och de gör en sorts stel synkroniserad robotdans… älskar det.

Vi får även, wait for it, skrevgrepp! Danny bara ”you’re amaaaaazing” *greppar penis*.

UPDATE: Linus som kommenterade här under postade den här länken, och det är HELT uppenbart inspirationen till Dannys nummer. Mycket likt.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-7 av 7

Effekterna gick inte fram i minutklippet på TV - övrig ljussättning under all kritik...

RogerL, 20:34, 23 februari 2012. Anmäl

Eller hur, det är eoner mellan Loreens minimalism och Dannys maxi-dito. Står ju helt uppenbart mellan dem i finalen.

Hanna Fahl, 18:05, 23 februari 2012. Anmäl

Haha, Hanna, du är nästan FÖR bra. "Man ser ej Dannys överkropp...". Hohoho. (Btw, vem hade kunnat tro det här när du var queen of credd i p3 pop? Melodifestivalen behöver nån som du! Nu ska jag sluta dränka dig i smör.)

Lina, 17:42, 23 februari 2012. Anmäl

Haha, tidigare var det bara musiken som stals från andra låtar, men nu hela framträdanden eller? Fast videon var cool. Hoppas han lyckas med nåt åt det hållet!

Mello-Mats, 17:41, 23 februari 2012. Anmäl

varsågod! coolt. blir spännande att se hur det ter sig på en schlagerscenen. hade ju hoppats på dannys bara armar, och inte en spacedräkt, men kanske kan bli häftigt detta. vilket som känns det som att kontrasten mot främsta finalmoståndaren loreens framträdande inte kunde vara större...

linus, 17:28, 23 februari 2012. Anmäl

HA! Linus! Extremt mycket samma - ned till trekanten på magen! Tack för tipset!

Hanna Fahl, 17:18, 23 februari 2012. Anmäl

om charlotte perrelli har snott idéer från beyoncé verkar danny ha inspirerats till sina lysa i mörkret-grejer av team iluminate som var med i america's got talent förra året. de var grymt duktiga och den där lysrörstekniken var deras egen uppfinning, så danny kanske har tvingats köpa tekniken av dem? har nu inte sett dannys nummer, men det var första tanken som slog mig. http://www.youtube.com/watch?v=Nv0ZnnoKvwA

linus, 17:15, 23 februari 2012. Anmäl