Lottningen!

Nu, hörrni, nu är det action här i arenan. Hela artiststartfältet är uppradade på scenen och det ska lottas. Det är till och med notarius publicus på plats för att intyga att det hela går rätt till. Notarius publicus har kostym och mustasch. Björkman och Henrik Johnson håller låda och försöker förklara vilka som får möta vilka och inte (treor mot fyror, eller tvärtom? inte möta någon man redan mött? hänger inte med riktigt, men det står säkert på SVT:s sajt för den som orkar läsa på).

På ena sidan sitter treorna, på andra sidan fyrorna. Man vet inte vilka som är vilka. Men ena gruppen är: ChrOtta, Johnsson, Top Cats och Banan. Andra gruppen är Flinck, Timoteij, Youngblood och Dynazty. Hm, vilka tror ni är treorna? Jag tror andra gruppen, med Dynazty och Timoteij.

Annons:

Okej – nu dras det namn ur glasurnor!

Duell 1: Dynazty möter Top Cats
Duell 2: Andreas Johnson möter Timoteij
Duell 3: Thorsten Flinck möter ChrOtta
Duell 4: Sean Banan möter Youngblood

Ooh. Svårtippat. Vad tror ni?

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (10)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-10 av 10

Men FAAN vad jag hatar duell-systemet i Andra Chansen!!! Nu ställs ju mina tippar-favoriter, Flinck och ChrOtta, mot varandra i samma duell så att en måste ut!!! VARFÖR gör man inte som i gamla Vinnarnas val och låta folk (eller, för den delen, en jury skulle vara ok bara i denna deltävling) rösta mot alla samtidigt?!? Det är inte ens spännande med dessa fåniga slump-dueller, som är lika "tagna ur en hatt" so hela resten av tävlingen. Tycker jag. Jag tycker också att låtar ska tävla genre-vis, så det blir en deltävling för ballader, en för rock, osv. Jag VET, det blir kanske inte lika bra teve men det blir ju garanterat en blandad final... vad tycker ni?!

Anonym, 21:51, 1 mars 2012. Anmäl

Dynazty vinner över Top Cats, Timoteij över Andreas. Thorsten vinner över Chrotta, Youngblood över Sean Sedan får vi hoppas på Dynazty och Youngblood men jag tror att det blir Timoteij...

Monica, 20:16, 1 mars 2012. Anmäl

Åååh, hur ska man tänka? I övre halvan tänker jag nog att det blir Dynazty som klår först Top Cats och sedan Timoteij och går till final. Men i nedre halvan? Det bör ju rimligen bli Sean Banan mot Thorsten Flinck i andra omgången, och den matchen är ju inte bara väldigt sinnessjuk utan också helt omöjlig att tippa...

Hanna Fahl, 13:51, 1 mars 2012. Anmäl

Utan att ha hört allting tror jag att Thorsten kommer att gå vidare. Beroende på hur andra omgången kommer att se ut får nog Dynazty följa med också. ChrOtta hade en alldeles för trist show för att ha en chans och med tanke på Ranelids succé känns det som att det här årets mello-publik gillar lite udda fåglar.

Emma, 13:49, 1 mars 2012. Anmäl

Youngblood & Dynazty till Globen tror jag! Dynazty, Top cats, Anderas Johnson och Timoteij = dödens grupp! :)

Lotta, 13:36, 1 mars 2012. Anmäl

Vinnare i första duellerna: Dynazty, AJ; Thorstis, Youngblood. Till final slutligen Dynazty och Thorstis (om de inte ställs mot varandra i omgång 2 vill säga)

Pia, 13:31, 1 mars 2012. Anmäl

Hårdrock vs Rockabilly-Top Cats vinner 2010 Finalister-Andreas Johnsson vinner "De äldre"-Torsten vinner "De yngre"-Sean Banan vinner Sen går Johnson och Torsten till final!

EllPe, 13:30, 1 mars 2012. Anmäl

Vinnare första omgången blir Dynazty, AJ, Thorstis, Youngblood och till final Dynazty och Thorstis (om nu inte de ställs mot varandra i omgång 2).

Pia, 13:30, 1 mars 2012. Anmäl

Jag tror att Dynazty får en relativt enkel match, att Johnsons tråk-britpopstöld slår Timoteijs falska slutton (tråklåt mot tråklåt, så lite svårt) och att Flinck klår ChrOtta. Men den sista? Dött lopp? Kanske ändå att Youngblood har en något större chans.

C, 13:21, 1 mars 2012. Anmäl

Dynazty slår Top Cats. AJ mot Timoteij kan sluta hur som helst. Thorsten slår ChrOtta. Sean Banan slår Youngblood. Jag tror Thorsten och Timoteij går till Globen.

Mello-Mats, 13:18, 1 mars 2012. Anmäl