Same, same…

Alltså förlåt för tunt bloggande idag, men det finns ju faktiskt inget särskilt att blogga om! Man har sett och hört alla bidragen förut. Det enda som hänt är att typ Lotta Engberg har en ny klänning, men dagens rep är inte ens klädrep så man får bara se den nya klänningen på en galje. Jag har ägnat eftermiddagen åt att försöka tippa hur det ska gå i duellerna och intervjua Sarah Dawn Finer. Och äta lite varmkorv i pressrummet.

Nu ska jag gå och se vad Nyköping har att erbjuda i middagsväg. Någon som har ett tips på restaurant?

Annons:

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-2 av 2

Precis vad jag tänkte Emma, jag tänkte nämligen själv meddela att det bara är Timoteij och Lotta Engberg som är kvinnor i 2:a chansen. Vad nu det säger. I finalen har vi två superkvinnor, Loreen och Molly, båda med chans att ta hem hela sk*ten. Sen fantastiska Lisa M och eh... Sara Li. Men där tog det slut på kvinns... hyfsat jämnt ändå. Jag vill inte att Timoteij går vidare till final dock.

Anonym, 22:03, 1 mars 2012. Anmäl

Åh, kan du inte passa på då att visa oss siffror på könsfördelningen bland låtskrivarna, som du gjorde förra året? -> http://blogg.dn.se/melodifestivalen2011/2011/02/23/lite-statistik/#comments

emma, 18:17, 1 mars 2012. Anmäl