Några bilder

På hotellrummets nattduksbord låg den här tidningen och propagandaväntade helt skamlöst. ”Tourists and visitors coming to Azerbaijan will be able to personally be convinced that the Azerbaijani society is tolerant. Political pluralism and human rights have been fully ensured in Azerbaijan”, står det i artikeln.

Annons:

Utsikt från hotellets terrass. På kvällen i går smällde de av helt sjuka fyrverkerier över vattnet, om och om igen.

Jag, svettig, utanför Crystal Hall, med utsikt över Bakus skyline.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-2 av 2

Hej bästa Hanna! Jag kommer befinna mig i Madrid under eurovisionhelgen och undrar nu om du kanske (i och med att du rör dig i internationella-schlagerkretsar) har hört om någon bar i Madrid som sänder finalen och har peppade eurovisionfans? Värt ett försök att fråga i alla fall! Tack också för en himla bra blogg!

Karin, 18:01, 20 maj 2012. Anmäl

Åh så fint att du är tillbaka på bloggen igen!

Siri, 11:45, 20 maj 2012. Anmäl