Snart semifinal

Nu sitter jag i pressrummet. Alltså Kristallhallen, säga vad man vill, men den är så sjukt extremt mäktig nu kvällstid, när alla lampor är tända och dess alldeles egna Bat Signal projiceras mot himlen. Det här är en jättedålig bild, men föreställ er såhär fast mycket mycket coolare.

Annons:

Det är fullt av människor på väg in i arenan just nu. Semifinalen börjar vid midnatt lokal tid. Pressrummet är också fullt. Det är skönt att det äntligen börjar nu. Själva tävlingen. Är också ganska nyfiken/skräckslagen inför att se hur det går till efteråt med presskonferenser osv.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-2 av 2

Halloj Mello-Mats! Livebloggar så mycket jag hinner!

Hanna Fahl, 20:55, 22 maj 2012. Anmäl

Hej Hanna! Blir det nåt live-bloggande under semin? Det skulle uppskattas! :)

Mello-Mats, 20:42, 22 maj 2012. Anmäl