Finalgenrep pågår!

Vi är halvvägs igenom första finalgenrepet här i Wiener Stadthalle. Det har gått SÅDÄR för österrikiska ORF med repet, de fick bryta flera gånger i början. Men showen inleds hursomhelst med Conchita som flyger maffigt över publiken upphissad i vajer.

Inga större överraskningar när det gäller bidragen än så länge. Får inte alls nån segerkänsla för Australien, den skulle till och med kunna klappa igenom och hamna typ 10-11. Belgien är supersnyggt, och känns verkligen som årets skrällvarning! Topp tre? Zelmerrepet gick stabilt, han sparade rösten jättemycket men numret satt fint. Nu sitter jag mest och väntar på att få se Italien.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!