Klibbiga gul fågelunge!

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 17.08.45

Jag kan inte franska så jag har ingen aning om vad jag säger i den här artikeln om svenskars besatthet av Melodifestivalen och Eurovision – men Google Translate säger att den kallar mig för ”klibbiga gul fågelunge” och det är det bästa jag hört i mitt liv!

/Klibbiga gul fågelunge

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-2 av 2

Haha! Vilken fantastisk beskrivning! /Mads

Madeleine Risberg (Webbsida), 20:04, 23 maj 2015. Anmäl

I kort hår och en gul krage (tror jag) och brun kjol, som från en episod av Girls!

Catarina Johansson, 19:57, 23 maj 2015. Anmäl