Dagen efter!

Jag är så matt nu. Och superglad! Så ljuvlig kväll och natt. Jag sov kanske två-tre timmar. Efter presskonferensen i arenan åkte svenska delegationen och ett gäng reportrar buss förbi Euroclub – in, svettigt, stimmigt, Måns körde vinnarlåten – och när vi väl kom till hotellet där efterfesten väntade var klockan över fyra på morgonen. Alla var helt mosiga, blankögda. Christer Björkman såg helt chockad ut hela natten: ”Vi gjorde det. Vi vann.”

Knäppte den här bilden med mobilen strax innan 06.

IMG_5530

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!