Inga ord!

THE FEELS! ALL THE FEELS!

Sitter nu och väntar på att presskonferensen ska börja här i Wiener Stadthalle – här kommer vi få de första kommentarerna från MZ – sedan hakar vi på delegationen var de nu ska (Euroclub? Direkt till hotellet?) och förhoppningsvis blir det kul och det blir jobb till sent och i morgon förhoppningsvis vinnarintervjun, och…

Nej, jag kan inte få ur mig något vettigt nu. Röstningsalgoritmen – douze points, helvete vilken rysare det var, var redo att ge upp när Ryssland ledde med 15 poäng, och sen bara… Nä, det är för mycket. FÖR MYCKET SÄGER JAG. Fahl på festival är trött, skör, bräcklig, och mycket lycklig!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!