Nu packar jag ihop!

Nu, hörrni, ska jag och Clas gå och äta något innan flyget går vid åtta i kväll. Jag är så trött att jag darrar – men det har varit en helt fantastisk vecka. Vi får se om jag ströbloggar lite i veckan – om det dyker upp något intressant om jurygrupper eller poäng eller liknande så kan jag nog inte hålla mig. Men annars – TACK alla som hängt med på årets Melodifestival och Eurovision, och supertack till er som dyker upp i chatten, ni är underbara. Längtar redan till 2016.

OVER AND OUT!

/Fahl på festival

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-1 av 1

Hanna! Var är du? Det börjar ju nu! Saknar dig i etern =)

Karin Valberg (Webbsida), 16:34, 3 februari 2016. Anmäl