Första repet – Alice

Ljuset! Otroligt snyggt. Något hundratal käglor som flätar sig över scenen i guldgult, och slutposen med vitt ljus. Tycker det här är helt okej, låten är väl inget man kommer minnas om några veckor, men det är inget större fel på den heller – det är liksom en korrekt poplåt, bra sjungen.

skell_alice

Hon har en hiss (tänk Sara Dawn Finer-hissen) på slutet, i övrigt är det ljuset som får jobba som sagt. Tycker nog det här hade varit värt en Andra chansenplats, egentligen, men tror kanske Alice ryker ändå i slutändan… Vi får se!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-1 av 1

Man får väl förmoda att det är Alice eller Axel som får den trista femteplaceringen på lördag. Oberoende är det så att den som tvingas se sig slås ut som femma nu i deltävling 4 hade gått till Andra Chansen i både deltävling 2 och 3. Denna sista deltävling håller så hög klass.

Ulrika Löv-Wärnå, 18:35, 23 februari 2017. Anmäl