Första repet: Jon Henrik Fjällgren

Minns ni det FULLKOMLIGA mischmaschet av eldar, dansare, träd, naturromantik och jojk på scenen när Jon Henrik var med förra gången? I år har de, så att säga, tonat ner numret en hel del. Det är blått ljus, Jon Henrik som börjar hopkrupen på scenen, och sångerska i mantel. Nu vet jag att jag hånade det estetiska haveriet förra gången, men… det här är lite VÄL mörkt och cleant, kan jag kanske tycka?

Låten är classic Jon Henrik, jojk och lite pratsång, fast med en rejäl schlagerrefräng sjungen av Aninia och en tonartshöjningssmocka. HUR ska man tänka om chanserna för det här? Å enda sidan är det samma-fast-hittigare än ”Manne leam frijje” 2015, och då kom han tvåa efter Måns Zelmerlöw. Å andra sidan… känns det som att det inte alls finns något buzz kring Fjällgren i år? 2015 hade han vunnit ”Talang” hyfsat nyligen, det var mycket snack om honom i förväg, nu känns det som man redan sett det, hört det, röstat på det, gått vidare?

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-2 av 2

...måste ännu tillägga att efter 30 sekunders tjuvtitten hade jag gåshud, de passar suveränt ihop Aninia och JHF tycker jag och hon är ju upplyst i refrängen, därför kändes åtminstone inte sneakpeaken dyster, bara ödesmättad och hjärteslitande...heja Fjället!

Ulrika Löv-Wärnå, 18:42, 23 februari 2017. Anmäl

Andra Chansen tror jag och när SVT väl tillkännager alla röster senare visar det sig att JHF blev trea i denhär deltävlingen...han faller på att Drottning Loreen är med i år och att Wiktoria är hot stuff sedan fjolårets framgång.

Ulrika Löv-Wärnå, 18:39, 23 februari 2017. Anmäl