Första repet – Sara Varga & Juha Mulari

Nu är det ju så, att efter Owe Thörnqvistchocken förra veckan är jag inte säker på något längre. Jag trodde verkligen att skrällarnas tid var över, att jag som schlagerreporter åtminstone kunde pinpointa en bottenplacering med någorlunda träffsäkerhet. Men nej, icke då, tydligen kan vad som helst fortfarande hända!

Men det här är verkligen så såsigt tråkigt och banalt att jag inte kan föreställa mig något annat än att den åker ut. Det KAN inte fungera, den här bleka ripoffen på ”Om du lämnade mig nu”?

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-1 av 1

Faktum är att jag älskar den ;-) Särskilt Juha Mulari är en intressant och stabil ny bekantskap. Härligt med en deltävling med två representanter för den bistra, anspråkslösa mannen: Jon Henrik och Juha. De brukar annars lysa med sin frånvaro i schlagersammanhang, nu får vi två till priset av en.

Ulrika Löv-Wärnå, 18:28, 23 februari 2017. Anmäl