Tjuvlyssningen är ute!

Vad tycker ni?

HÄR lyssnar man!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (5)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-5 av 5

Jag tycker att Jon Henrik är bäst vid första lyssningen. Hans röst och sångteknik är helt magisk som vanligt och jag hoppas verkligen att han och Aninia går vidare. Däremot förstår jag mig inte på Wiktorias låt som jag tycker är helt ointressant och enligt vad jag sett av numret så verkar det inte lyfta låten nämnvärt. Loreen känns mest befriande faktiskt. Att även Mello kan handla om verkliga och viktiga saker och inte bara är lite härlig eskapism in i en rosa bubbla.

SUSANNE I M GRÄSLUND, 14:07, 24 februari 2017. Anmäl

Haha, jag är inte heller med på Axel-tåget, men många andra verkar vara det, så jag kanske bara inte ser/hör det alla andra verkar se/höra med den...

Hanna Fahl, 15:35, 23 februari 2017. Anmäl

Hmm, Wiktoria tror jag definitivt, och jag är rätt säker på Loreen också? Även om jag inte heller sett det på scenen än... Les Gordons tror jag är rökta!

Hanna Fahl, 15:34, 23 februari 2017. Anmäl

Instämmer i att Loreen gör precis rätt sak. Wiktoria känns helt given till final, skulle gissa att den andra platsen står mellan "När ingen ser" och "Statements". Jag lovar att bli den första som vrålar SKANDAL om Axel tar den. Sverige behöver inte fler urvattnade kopior av Oskar Linnros, speciellt inte om de får för sig att housepianon och dansprodd är en spännande krydda att slänga ned i mixen....

Axel Östman, 15:17, 23 februari 2017. Anmäl

Wiktoria, Alex, Alice, Les Gordons (i denna ordning) Inte ens säkert att Loreen eller Jon Henrik tar sig till andra chansen... Visst är det ett rejält kvalitetslyft!?! Fast det g väl som det brukar, killarna DTF Alex, Les Gordons Loreen & Wiktoria till Andra chansen. Fast jag har ju inte sett något, bara hört, kan tänka mig att Loreen har ett genomarbetat nummer igen. Annars brukar ett bidrag som inte fastnar direkt ha svårt...

Roger Larsson, 15:09, 23 februari 2017. Anmäl