Storslam?

Webbomröstningar betyder väl kanske inte så mycket, men kan ge en fingervisning åtminstone! Och kolla här, Loreen har 58 procent av rösterna på SVT:s sajt där man kan tjuvlyssna på låtarna. 58 procent! Och då har folk inte sett scenshowen än. Hmm. Känner såhär: vinner hon på lördag, så vinner hon finalen också. Har verkligen känslan av att det är allt eller inget med det här bidraget.

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 11.29.17

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-1 av 1

Hur mycket är det att folk faktiskt gillar det på riktigt vs hur mycket allmän hype är det kring Loreen och numret vs hur less är folk på att tyyyp allt låtit ganska mycket likadant i årets Mello? Oklart.

Karin Valberg (Webbsida), 13:04, 24 februari 2017. Anmäl