Finalrep – Benjamin Ingrosso

Nya klädfärger här också! Två av dansarna i grönt, två i blekt rosa, Benjamin själv i preppy rosa jumper. Straight outta dyr helkväll på Sturecompagniet! In a good way, de är väldigt snygga på ett Stureplanigt vis. Foliegrottorna är kvar, de är fortfarande väldigt fula, men måste säga att Benjamin är en imponerande nykomling – dansar toppen, sjunger toppen, låten är ganska stilig. Han kommer att komma tillbaka nästa (nästnästa?) år med en ännu hittigare låt och vara vinnarkandidat, mark my words.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!