Finalrep: Nano

Den här låten är (såvitt jag vet?) den enda av årets Melodifestivallåtar som är a-listad i P3. Varje gång den dyker upp i radion tänker jag: fan vilken bra låt ändå. I den VERKLIGA VÄRLDEN är detta definitivt årets bästa Melodifestivallåt. Den hade superbra buzz i första deltävlingen när Nano dök upp från ingenstans och blev årets upptäckt. Men… jag har ändå en känsla av att det här inte är en vinnare? Har så svårt att sätta fingret på det, det är bara en vag känsla?

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!