Finalrep – Owe Thörnqvist

Jo, det boogie-as på här med korvlådan – har inte så mycket att säga om detta? Det är ju lite svängigt, absolut, och kommer säkert att få en del röster på lördag (inte minst för att Owe Thörnqvist gör ”Skavlan” i morgon). Men hur mycket folk än älskar den här typen av bidrag i deltävlingarna, brukar det inte funka i finalen när Eurovision finns på horisonten. Men för all del – har haft fel förut i år!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!