Finalrep – Wiktoria

Äntligen – lite NYTT! Wiktoria repar i het röd byxdress! Och – hon får en sängkamrat i LED-bädden som är en sorts man gjord av blommor? Haha jag är värdelös på att förklara detta, men it will all make sense när ni ser det. Bra justeringar tycker jag – kläderna är mycket mycket snyggare, och även om jag fortfarande är mycket tveksam till hela den här grejen med sängen på scenen, så får den åtminstone någon sorts poäng nu.

final_wiktoria

Blir inte klok på detta. Är Wiktoria vinnaren ändå? Herregud, jag velar bara. Vet inte ens vad jag tycker. Vet inte ens vad jag vill ska vinna? Men hon är absolut med i spelet. Wiktoria, Robin B, Nano och Jon Henrik Fjällgren – där har ni nog min topp-fyra-tippning. Men är fortfarande såpass osäker på vem som står där som segrare på lördag.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!