NÄMEN SÅ HEDRAD!!!

KOLLA VAD JAG FICK av Melodifestivalens webbredaktion! Ett HEDERSPRIS! Blev helt gråtmild, så himla fint! <3 <3 <3 Vet inte om det syns vad motiveringen är, men: ”För att år efter år mästerligt ha visat att det går att bevaka Melodifestivalen med kvalitet, kunskap, integritet och finess.” BÖRJAR GRINA!

hederspris

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-2 av 2

<3

Hanna Fahl, 18:50, 9 mars 2017. Anmäl

Så värt! /catarinaisoffan

Catarina Johansson, 18:25, 9 mars 2017. Anmäl