På plats i Friends arena!

Då var det snart dags för finalgenrep då! Jag är på plats i arenan som väl är halvfull, Friends är så sjukt stor ju. Så spänd på hur programmet ska bli (Zara Larsson etc)! Och på om det kommer kännas tydligt vem som vinner efter i kväll? Och hur publikundersökningen ska gå? Jag har som vanligt redan tippat för morgondagens tidning, så FÖR mycket får gärna inte förändras……….

arena_friends

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!