Så spännande det blev!

Herregud! Hade på riktigt hjärtklappning där på slutet! Är helt nöjd med resultatet, perfekt faktiskt. Nano blev folkets etta – kul! Och Robin Bengtsson får åka till Eurovision – rätt!

Men vad jämnt det var! Helt sjukt. Nästan försumbara skillnader i tittarrösterna i topp fyra – Jon Henrik 10,3 %, Robin Bengtsson 10,6 %, Wiktoria 10,9 % och Nano 11,9%! Juryn avgjorde helt – på gott och ont.

Undrar hur de ska göra med Robins nummer! Han har väl ganska mycket körer på tape – det får man inte ha i Eurovision – undrar om de måste casta om dansarna så att de även kan sjunga? Kommer de att få göra ”gå upp på scenen från en korridor”-passagen?

Nu ska jag gå en sväng på efterfesten! I morgon förmiddag ska jag göra en längre intervju med Robin B för DN.

Hur känner ni för resultatet?

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-1 av 1

Tack Hanna för att du är så himla bra på att bevaka det här! Tack vare dig har jag också upptäckt Schlagerprofilerna och börjat följa dem med. Om Svt inte ska ha något inför eurovision så måste ni tre ha det istället. Sen en helt annan sak - ser inte ringen som Robin har ut som en daylight ring från the Vampire Diaries/the Originals?

Ida Malmborg, 14:02, 12 mars 2017. Anmäl