En timme kvar!

En timme kvar till start! Jag och Anna-Lena Laurén kommer att göra ett litet uppsnack på DN:s Facebookkonto med start 20.30, kika in där om ni vill! Anna-Lena, som är korrespondent i Moskva, kan till exempel svara på era frågor om hur konflikten mellan Ryssland och Ukraina påverkat årets tävling.

Sen blir det chatt också såklart! Från ungefär 20.40 drar vi igång den, det blir jag, Anna-Lena och DN:s datajournaliststjärna Kristoffer Örstadius som bemannar den i kväll – Kristoffer älskar också Eurovision, och har dessutom superkoll på hur länder brukar rösta på varandra eftersom han gjort en helt fantastisk genomgång här.

NU KÖR VI!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!