Ambassaden bjuder på fest


Hallå! En ganska sliten Fahl på festival (som gjorde gorilladansen minst två gånger i natt) har suttit och jobbat på hotellet hela dagen. Men nu har jag och Anna-Lena tagit oss till en tillställning som svenska ambassadören i Ukraina bjudit in till. Mingel, snittar, tal osv. Har stått och snackat med G:son en stund – han har ju skrivit Cyperns låt och är glad och nöjd att den gick till final i går. Strax ska Robin köra sin låt här. 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!