Hej från Kiev!

Hej på er! Det är KALLT i Kiev. I går snöade det lite! I dag blåsigt och mulet. Jag har just kommit ut till arenan och sitter här i pressrummet och jobbar. Vid 16 är det dags för genrep – det sista inför kvällens show – och jag tänkte rapportera från det så mycket jag hinner så ni vet vad som väntar i kväll.

Det är ju alltid lite svårare att upparbeta RIKTIG spänningskänsla i semin där Sverige inte tävlar – men i kväll håller jag tummarna för Makedonien, Rumänien och Estland. Ni?

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!