Tippa kanske man ska göra också?

Jag försöker mig på en tippning då! Dessa tio tror jag tar sig till final i kväll:

Rumänien
Bulgarien
Israel
Danmark
Ungern
Serbien
Belarus
Estland
Malta
Nederländerna

Men ärligt talat är jag bara säker på Rumänien och Bulgarien, hahaha. Resten känns mest som en formlös massa. Och hur mycket jag än vill att Makedonien ska klara sig till final, så tror jag nog faktiskt inte det.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 1-1 av 1

Tack för tippningen! :D

Anton Haglund, 19:09, 11 maj 2017. Anmäl