Startordning!

Äntligen: startordningen i finalen! 

1. Israel

2. Poland

3. Belarus

4. Austria

5. Armenia

6. The Netherlands

7. Moldova

8. Hungary

9. Italy

10. Denmark

11. Portugal

12. Azerbaijan

13. Croatia

14. Australia

15. Greece

16. Spain

17. Norway

18. United Kingdom

19. Cyprus

20. Romania

21. Germany

22. Ukraine

23. Belgium

24. Sweden

25. Bulgaria

26. France

Okej, snabba mitt-i-nattentankar? Lyxigt startnummer för Sverige! Men framför allt lyxigt startnummer för Bulgarien – det kan verkligen bli spännande nu… Italien och Portugal lottades ju till första halvan så inte så överraskande att de ligger nära varandra framåt mitten. Storbritannien bra placering också efter halvdana Grekland, Spanien och Norge! Frankrike sist? Trodde verkligen Rumänien skulle hamna sist, hade varit en ljuvlig avslutning! 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!