Äntligen en rejäl Euroclubnatt

Alltså jag hade en UNDERBAR kväll/natt i går. Först drinkar på ett hipsterburgarställe i Kiev, sedan Euroclub <3. Extremt roliga Eurovisionhits på dansgolvet, det skreks ”namaste alé” EN och annan gång – och man fick även dansa till ”Möt mig i Gamla Stan”, haha. Och så kul gäng som var där, och så billig öl, och… ja, ni förstår kanske varför jag tog sovmorgon till 11 i dag.

Nu är jag på plats ute i presscentret och ska se det sista genrepet innan finalen!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!