Tack och hej!

Vaknade i morse och kände mig pigg och stark igen. Mina små skador efter TjurRuset (här kan ni för övrigt se när jag kutar i mål) verkar lägga sig snabbt. Jag har märkligt nog knappt träningsvärk och jag börjar fundera på vilket mitt nästa lopp ska bli. Tips mottages tacksamt! Funderar även på att låta kroppen vila till på onsdag då det blir NMT igen. Hurra! Och TACK kära ni för alla fina grattis! Blir verkligen otroligt glad! Glömde även igår att credda Shrinkand-Malena som faktiskt gissade min målgångstid med bara 40 sekunders diff – snyggt där Malena!

 

Annons:


Nu är det dags för mig att avsluta min Stanna-i-form-blogg och hälsoresa här på DN.se. Det har varit en fantastisk och omvälvande tid. Jag ska erkänna att när jag vägde in den 4e januari i år och började min ”hälsomånad” för DN Söndags räkning så var det nog just en liten månad jag hade i åtanke snarare än ett helt liv. Jag trodde nog inte på fullt allvar att jag faktiskt skulle klara av att inte bara förändra mina dåliga matvanor på sikt men framförallt hade jag inte i min vildaste fantasi trott att jag skulle börja träna på riktigt och dessutom tycka om att träna och göra träningen till en del av min vardag. Tänk att det faktiskt fanns en liten träningsnarkoman där långt inne i anti-tränings-soffpotatis-Moa som bara väntade på att få komma fram och springa skiten av sig i lervälling och över stockar och sten. Vem hade trott det? Inte jag i alla fall.

Förutom att jag har kommit att älska träningen så har det dessutom varit grymt kul att blogga och alla ni kära bloggvänner har varit en stor källa till inspiration för mig och era ständiga peppningar och outtröttliga hejarrop har gjort träningen så mycket roligare! Tusen tack! Jag kommer verkligen att sakna er och bloggen.

För er som är sugna på ett något mindre träningsfokuserat bloggande så kommer jag att gästblogga om böcker och skrivande på bokcirklar.se i november med anledning av min nya roman som kommer i mars – annars så hoppas jag att vi ses i papperstidningen DN Söndag och längs Karlbergskanalen förstås. Och glöm för bövelen inte att vinka när vi möts mellan pulsbandsångest och pannsvett!

PS: Eftersom ni så tålmodigt stått ut med mina eviga musikvideos så ska jag avsluta med en sista favoritdänga som ganska bra summerar Herngrens nuvarande form och sinnesstämning. Tack som fan hörrni – vi ses!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (31)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-10 av 31

Tack för trevlig läsning och inspiration! Jag ser fram emot din nya bok. <br/>Lycka till med fortsatt välmående.

Ullis, 21:19, 21 oktober 2009. Anmäl

Kommer att sakna dina inlägg. Började följa dig från början i jan. och du har lyckats att få mig att skrata flera gånger särskilt din spalt i DN där du skrev om att vara tonårsmorsa. Är impad av dina smala ben. Lycka till.

Jna, 16:10, 21 oktober 2009. Anmäl

Tack för all inspiration och glädje du gett och för att du delat med dig av ditt liv i några månader!

Maria, 12:38, 21 oktober 2009. Anmäl

Moa, tack för inspiration, glädje, jävlar anamma och bevis på att även gamla hundar kan lära sig träna...:-) Jag kommer sakna dig!

Malena, 11:40, 21 oktober 2009. Anmäl

Men Moa, det är med tårar jag inser att vi inte får läsa alla dina fantastiska inlägg längre. Men sen blev jag lite glad igen för jag kom ju på att jag faktiskt har fömånen att få uppleva din träningsresa "live". Jag håller med MarathonMia, fortsätt gärna dela med dig i andra bloggforum. Tack för alla du inspirerat och som efter det har vågat prova på din träning!! Vi ses definitivt i lervällingen ! KRAM

Anne-Li (Webbsida), 11:40, 21 oktober 2009. Anmäl

Tack och hej Moa!

Maja, 08:53, 21 oktober 2009. Anmäl

Men du - tack som fan själv!! Det har varit så härligt att läsa och inspireras av dig :) Jag räknar med att vi ses i lervälling snart (ska bara bli helt frisk igen först...) så ha det fantastiskt tills dess! Kram

Katarina, 22:36, 20 oktober 2009. Anmäl

Åh... jag kommer att sakna dig! <br/>Jag har följt din resa, inte från hälsomånaden, men sen "stanna i form"-starten. Till att börja med tänke jag inbland "men ska det vara så svårt..." när du hade svårt att motivera dig, medan jag tränade duktigt. Nu har jag kommit av mig med min träning, och det är jag som inspireras av dig! <br/>Coola Moa med NMT och tjurruset. Du är en cool tonårsmorsa och en cool förebild! <br/>Jag hoppas möta dig i löparspåren framöver... <br/>Go Herngren!

Anna, 20:55, 20 oktober 2009. Anmäl

Neeeeej! Jag vill inte! Jag är ju addicted på din blogg!!!! Men jag förstår att allt gott har ett slut, och man ska lägga av när man är på topp - och det är du verkligen Moa. Jag är sååå impad över "din resa" det här året, det ger inspiration och får oss andra att tänka om. TACK för att du delat med dig, hoppas att du minns oss (speciellt vi Malenor och Melinor och allt vi heter som har namnsdag 10 dec) och kanske smyger in på våra bloggar och ser hur vi har det. Hoppas det! <br/>Jag följer med till ditt bloggande på bokcirklar.se, och sen ska vi ju ses när du signerar din nya bok i Uppsala i vår (för det har du väl planerat in ordentligt?) <br/>KRAMAR och lev väl, <br/>Malena

Shrikand-Malena (Webbsida), 20:33, 20 oktober 2009. Anmäl

tack for en riktigt inspirerande blogg och lycka till med ditt kommande lopp vad det an blir och kanske vattenpolo!? och nasta ars tjurrus!

karin, 17:55, 20 oktober 2009. Anmäl