Här vill alla bli plåtade

Det här är den mest fotograferade platsen i Sotji i dessa dagar.

Vid de stora OS-ringarna i Olympiaparken strax utanför Bolsjoj-palatset ringlade sig köerna långa i eftermiddagens solsken på torsdagen. Folk köade för att få kliva upp och bli förevigade med OS-ringarna, med OS-elden i bakgrunden och riktigt långt bort i kunde också de snöklädda bergen skymtas.

Många ryssar och besökare kommer i år framåt att minnas just den här platsen.

Just det här ögonblicket då man verkligen var mitt i de olympiska spelens hjärta 2014.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!