Tre kronor på rastgården

Bolsjoj-palatset är en gigantisk arena. Förutom huvudrinken med läktare som rymmer 12 000 åskådare, så finns ytterligare en hockeyplan inne i byggnaden.  Det är träningsrinken som ligger på gångavstånd från omklädningsrummen. Den når man via en bilväg som också fått plats inne i arenan och där spelarbussarna kör. Längs den här vägen finns även uppvärmningszoner för spelarna. Det är stora burar med galler runtom. Vid första anblicken ser det nästan ut som spelarna är inlåsta i en rastgård, liknande de som finns på fängelser. Men spelarna verkar trivas och dessutom är det förmodligen en minimal risk att de skjuter bort bollen. 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!