Här ska guldmatchen avgöras

Det här har varit min arbestplats den senaste dryga veckan.

Bolsjojpalatset i Adler där de flesta hockeymatcherna i OS-turneringen spelats. Jag gjorde en avstickare till Sjajba, som ligger på andra sidan gatan. Tre Kronor-Lettland spelades där.

Men det var med den här utsikten jag såg straffdramat mellan USA och Ryssland. Den heroiska insatsen av Lettlands målvakt Kristers Gudlevskis i kvartsfinalen mot Kanada, islossningen för svenska målskyttet i tredje perioden i kvarten mot Slovenien, Finlands smäll som skickade ut Ryssland ur hemmaturneringen, Erik Karlssons jätteskott som betydde en plats i OS-finalen och självklart Jamie Benns styrning till Kanadas 1-0 mot USA i den andra semifinalen.

I skrivande stund är det paus mellan USA och Finland i bronsmatchen.

På väg in till pressläktaren såg jag utanför arenans fönster på min vänstra sida ytterligare en vacker solnedgång, som fick vågorna att glittra i Svarta Havet.

Om mindre än 24 timmar sitter jag här för sista gången.

Då är det OS-final.

Då är det Tre Kronor mot Kanada.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!