Pricken över i

De otroligt vackra topparna har vi kunnat njuta av varje morgon på väg till liften som tar oss upp till längdskidstadion Laura. I slutet av OS har en perfekt formad halvmåne valt att lägga sig halv-pricken över i. En sådan start på dagen kan man knappast klaga på, att vi sedan solat sig i glansen av alla längdmedaljer gör ju inte saken sämre för oss på vinter-OS här i Krasnaja Poljana.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!